Ruuska ja Muhonen vuoden pelaajat

20.11.2017


Keski-Pohjanmaan Pesis ry:n perinteinen syysparlamentti järjestettiin lauantaina Kokkolassa ja samassa yhteydessä palkittiin viime kauden parhaat. Kuvagalleriassa kuvia palkintojenjakotilaisuudesta.

Vuoden miespelaajaksi valittiin Halsuan Toivon Perttu Ruuska, joka oli Halsuan B-poikien mestarijoukkueen kantava voima. Lisäksi Ruuska voitti miehissä SM-kultaa ja C-pojissa SM-hopeaa. Vuoden naispelaajan tittelin tienasi Ylivieskan Kuulan Hanna Muhonen.

Haapajärvinen Timo Sornikoski palkittiin vuosikymmenien ansiokkaasta tuomarityöstä. Vuoden nuorisotuomari puolestaan on kärsämäkinen Vertti Mikkola. Vuoden pelinjohtajiksi valittiin Halsuan Toivon mestarijoukkueen Mikko Kivinen, Marko Kanala ja Jukka Kortteenperä. Nuorisovetäjinä palkittiin Elias Sarpola Oulaisista ja Timo Torppa Halsualta.

Puheenjohtajan palkinnot annettiin Ruuskan ja Kanalan perheille, jotka molemmat ovat eläneet kymmeniä vuosia pesiksen ehdoilla. Mari, Vesa, Vili, Arttu ja Perttu Ruuskan perheeseen tuli tänä vuonna kolme SM-kultaa ja yksi SM-hopea. Kirsi, Marko, Mikko ja Antti Kanalan perhe saavutti kolme SM-kultaa