Pesäpallon koulutusjärjestelmä uudistuu

19.3.2018

Pesäpallon koulutusjärjestelmä uudistuu. Leirijoukkueiden pelinjohtajille on määritelty koulutusvaatimukset, jotka on eritelty leireittäin koulutus-sivuilla. Kysy lisää seurakehittäjiltä tai Pesäpalloliiton koulutusvastaavalta: Juha Antikainen, juha.antikainen(ät)varala.fi, 040 535 0337.

Juha Antikainen, juha.antikainen(ät)varala.fi, 040 535 0337.

Joukkueella on mahdollisuus hakea poikkeuslupaa, jos sillä ei ole perustelluista syistä koulutusvaatimuksia täyttävää pelinjohtajaa. Poikkeusluvan hinta on Nuorisoleirillä 275 €, Suurleirillä 130 €, Tenavaleirillä 100 € ja Naperoleirillä 65 €. Poikkeuslupaa anotaan pesis.fi-sivujen lomakkeella 8.6.2018 mennessä. Myönnetty poikkeuslupa on voimassa kesän 2018 ajan kyseisellä leirillä ja nuorempien ikäluokkien leireillä.

Yhteisesti laaditut joukkueen pelisäännöt tulee liittää ilmoittautumislomakkeelle. "Kaikkien leirille osallistuvien joukkueiden on palautettava joukkueen yhdessä laatimat ja allekirjoittamat pelisäännöt etukäteen leirinjärjestäjälle. Mikäli joukkue ei toimita pelisääntöjä, sillä ei ole osallistumisoikeutta leirille” (Leirien kilpailumääräykset). Katso lisätiedot Olympiakomitean sivuilta.

Muistathan, että joko nuoriso- tai juniorilisenssi on pakollinen valtakunnallisilla leireillä pelaajan iästä riippuen. Tuomari, joka ei tarvitse pelaajalisenssiä, valitsee tuomarilisenssin. Leiriorganisaatio tarkistaa kaikki lisenssit leirille saavuttaessa.

7) Lähetettyäsi ilmoittautumislomakkeen saat annettuun yhteyshenkilön sähköpostiosoitteeseen päivitysavaimen, jolla tietoja pääsee muuttamaan myöhemmin. Toki voit aloittaa pelaajien lisäämisen ja tietojen syöttämisen vaikka heti oikean puolen lomakkeella. Mikäli kadotat päivitysavaimen, ota yhteys leiriorganisaatioon.

8) Leiri-ilmoittautuminen astuu voimaan vasta, kun ennakkomaksun (kolmen leiripassin hinta) suoritus näkyy ko. leirin tilillä. Laskulomakkeen saa ladattua ja tulostettua ylhäältä vasemmalta ”tulosta lasku” -linkistä.

Kaikki maksuliikenne tulee hoitaa samalla joukkuekohtaisella viitenumerolla, joka näkyy laskulla. Viitenumero yhdistää maksusuorituksen joukkueen tietoihin. Ennakkomaksun jälkeen pelaajapasseja voi maksaa niin monessa erässä kuin itse haluaa, mutta kaikki passit on maksettava leirin antamaan eräpäivään mennessä.

9) Täytä pelaajien tiedot leirin antamaan määräaikaan mennessä. Olethan erityisen huolellinen allergioiden, erityisruokavalioiden ja sairauksien osalta. Huoltajan nimi ja puhelinnumero tarvitaan mahdollisia hätätilanteita varten.

Tuomareiden ja tuomaritarkkailijoiden tulee täyttää henkilökohtainen ilmoittautumislomake, joka avataan 1.4. samassa osoitteessa www.pesistulospalvelu.fi.

Tervetuloa valtakunnallisille leireille!

Lisätietoa leiritoiminnasta Pesäpalloliitosta: